GILLAGILLAGILLA

Nu har jag varit ute ett bra tag och fått mig lite färg!
bonnabränna efter peircingen..

ÄR MAN SUGEN SÅ ÄR MAN!

Dagen har varit underbar med min pojkvän!
Vi åkte till hälleviksbadet och badade och solade lite sen gick vi till hälleviskstranden och solade och tog ett dopp i det kalla vattnet hy! Sen tog vi en glass påvägen hem mums!
när vi kom hem solade vi lite och åt, sen kom mamma, jag följde med henne och handla fick med mig lite gott hem, fick det dära hemska sockersuget...Usch!
så nu ska jag starta en film och njuta av kvällen :)

DAGENS OUTFIT

Nu drar jag till älskling och shteker satan i detta underbara väder!
haha bonnabränna på benen :o

KLADDISKAKA!

Hade inget att göra ikväll så jag bakade mig en kladdkaka med hallon! :D

KÄRLEK TILL VÄDRET!

Underbart väder vill jag allt säga!
Nu känns det som sommarlov vilket det inte gjorde förra veckan..

DAGENS OUTFIT

Nu drar jag iväg med min syster Julia!

PICTURES


HÄRLIG DAG!

Gud vilken härlig dag det har varit idag! Jag och lina vaknade kl halv ett idag, tim, simon och anton va här igår. Btw, efter jag och lina ätit frukost gick vi till gummagården och köpte jordgubbar och gick till stranden och åt det. senare på kvällen åkte jag och anton till nathalie och tim kom dit så vi spelade kubb och jag och älsklingen vann alla gånger :D hihi, och nu sitter jag här och äter popcorn och kollar på ett program som handlar om the foofighers (stavning).
Imorn vet jag inte vad som händer, det får vi la se, livet är fullt med överraskningar!
Godnatt.

LYCKAD MIDSOMMAR

Det blev en ganska lyckad midsommar ändå fast jag inte följde med tim med båten till tjärö eftersom jag hade influensa. Jag hade kul igår iaf, först va det lite förfest hos mig sedan hem till anton och festade där, sen gick vi ner till ett ställe som kallas boket där det var dans och massor av folk!
ha en skön lördag!

TRÖTT

Efter i fredags har min helg varit tröttsam, känns som om jag fortfarande är bakis sen igår.. Jag och min bby hade lördagsmys framför tv:n och hemma själva eftersom pappa jobbade och pernilla är i mallorca så blev det bara jag, tim och viggo. Och det blir samma sak ikväll/inatt också fast utan tim, då jag får ha söndagsmys själv, fungerar lika bra det. Imorn åker jag nog till tim för vi har 4 underbara månader ♥
vi hörs sen kanske, puss!
Viggo ♥

LAST CALL FOR ALCOHOL

Nu är det dags för utgång! kvällen kommer bli awsome!
SKÅL allihopa och ha en kul kväll!
DAGENS SNYGGING= JOCKE BERG IN HARDCORE SUPERSTAR!

SOMMARLOV!

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!! :DD

SKOLAVSLUTNING

Förberätt skolavslutningen med det jag tänker ha på mig. Det blir ungefär samma som konfirmationen :)

HELDAG MED SIS

Idag badade vi på hälleviksbadet, lärarna och 7orna och 8orna sen åkte hem vid kl 12 efter det kom julia till mig och vi stack och åt på en resturang här i norje. Sen har vi gjort massa annat kul som att trilla med cyklen och julias sko fastnade i cyklen så hon har bara halva skon kvar HAHA, har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv (a)
imorn=skolavslutning=check!

HÅRFÖRLÄNGNING

Nu är det dags igen för min fjärde hårförlängning, han försökt och försökt blondera och slinga den bruna förlängningen men, det har bara blivit ljusbrun.. Så får lägga pengar på en ny när jag fått mina pengar :)
Blond såklart!

KLASSENSDAG

Idag va det klassensdag, inte igår som jag sa.. Dagen började med att vi hade sovmorgon till kl 10 sen kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till ann-sofie min lärare, och gick en tipsrunda precis när vi kom dit. Sen grillade vi kött och åt potatissallad mums! Efter det lekte vi 2 lekar sedan åt vi jordgubbar och glass (y)
Sen slutade vi och då åkte jag med gustav på hans moped ner till stranden och kollade när vissa badade (9 grader i vattnet) sen kom tim och hämtade mig, så spenderade resten av dagen med han sen åkte jag hem och sitter här och är sjuk..
så jävla underbar!
- jag älskar dig

JOBBIGT LÄGE, ÅHJA!

Ligger nerbäddad i sängen och hostar, nyser, snorar och äter halstabletter..KUL ,nu när sommarlovet börjar.
inte så kul att vara sjuk i sommar vilket jag var typ hela förra sommaren..

YOU GOT TO BE CRAZY

Nu är det över, min favorit festival, på hela året är över.. Det gick väldigt snbbt må jag säga :o
imorn är det klassensdag tror jag, sovmorgon till kl 9 men har ingen skjuts så får bli den vanligt tiden.
Bilderna från srf kommer kanske i veckan, får se om jag har tid :)
köpte denna snygga tröjan på rock, me likeee
+ jag fick autografer från Hardcore Superstar!
här är ifrån martin, adde och vic
och här till mig ifrån Jocke! :D

4-DAGARS CHECK!

nu har jag äntligen fått/hämtat mitt 4-dagarsband, imorn ska jag se Crashdiet och Hardcore Superstar, underbart!

OH MY GOD

Har varit ute 2 gånger idag och gått runt och kollat och checkat alla folk som kommit hit. Fick också lite bilder på allt, dom har kommit sjukt långt och det har kommit många folk också. Tycker det är väldigt trevligt med alla dessa folk, detta är den bästa festivalen på hela året! ohyeah :D

IT'S ONLY ROCK 'N' ROLL

faan vad jag gillar vädret alltså! helt jävla underbart. inatt som jag med tim i hans föräldrars båt, riktigt mysigt. Gick en runda på kvällen och träffade på bea och frida :) och imorse körde vi hem till tim och solade sen hämtade mamma mig, och vid 6 åker jag till pappa, är ledig imorn också härligt!
och igår bakade jag prinsessbakelser, sjukt jävla goda, Julia va också hos mig så hon fick naturligtvis smaka, och hon gillade det iaf! :D
på tisdag ska jag hämta ut mitt band till rocken sen blir det tagga satan! GRR :D

BLONDIE

då är jag blond igen! :)
ville inte blondera det för visste inte om det skulle bli gult då, så jag slingade det istället och det blev kanon bra, faktiskt. Ångrar det lite men det varar bara i några dagar förhoppningsvis. Och nu är det bara hårförlängningens tur att bli lika blond som mig, sjukt svårt att få den att bli exakt som mitt hår, jag ska köpa blonderingsmedel till den har försökt med blonda slingor på den men har inte lyckats "/

MOVIE TIME

nu ska jag bädda ner mig i min säng och vila min mage. Va hemma ifrån skolan idag pga min blindtarm om det nu är den, kunde inte anstränga mig när jag skulle vända mig i sängen eller gå rakt igår så jag vågade inte gå till skolan om det skulle hända samma sak. Nu blir det iaf film och chips! :)

7 dagar kvar!

7 dagar kvar, UNDERBART!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!